Joepie, geslaagde crowdfunding!

Wauw, we beseffen het nog steeds niet helemaal, maar de crowdfunding is geslaagd!! We hebben €13.520,- opgehaald waardoor onze droom uitkomt en we Bliss Kids kunnen gaan ontwikkelen. Doordat we boven ons doelbedrag zijn geëindigd kunnen we zelfs gaan starten met een grotere oplage. Heel veel dank aan iedereen die ons gesteund heeft via donaties of lieve berichten.

Hoe ziet de komende periode eruit?

Wij gaan natuurlijk goed vieren dat we zoveel steun hebben ontvangen en onze crowdfunding geslaagd is! Daarna stappen we een volgende fase in, namelijk de doorontwikkeling van Bliss Kids naar een eindproduct zodat we naar de drukker kunnen.Celebration crowdfunding Bliss Kids.jpg

De afgelopen maanden hebben we Bliss Kids getest in een aantal basisschoolklassen. De mooie feedback die we daarvan hebben ontvangen, gaan we de komende weken verwerken. Ondertussen gaat Aniek Bartels aan de slag om ook van de overige 36 kaarten kunstwerkjes te maken. Als alles dan klaar ligt, gaan we op weg naar de drukker!

Via onze mails, Instagram en LinkedIn houden we jullie op de hoogte van alle stappen die we de komende tijd gaan zetten en wanneer Bliss Kids te verkrijgen is via onze webshop!

Liefs,
Manouk & Louise

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen