Daily Bliss Checklist

In 7 korte stappen een diepere connectie met je kind.

Wat je jouw kind meegeeft als jullie samen aan de slag gaan met de Daily Bliss Checklist:

  • Een positiever zelfbeeld
  • Een betere relatie met je lichaam
  • Beter kunnen omgaan met tegenslag
  • Ontdekken wie je bent en wat je nodig hebt
  • Denken vanuit een groeimindset (elke dag leer ik)
  • Meer nieuwsgierig & oordeelloos in het leven staan
  • Beter begrijpen van en kunnen omgaan met emoties

Herken je dit?

Je vraagt aan je kind hoe het was op school en het enige antwoord dat je terug krijgt is: ‘Goed.’ Je probeert meer vragen te stellen, maar het lukt niet om een echt gesprek op gang te brengen. Je pogingen kunnen soms zelfs irritaties opwekken bij je kind: ‘Moet dat echt nu? Ik heb hier helemaal geen zin in.’ 

Hier blijft het vaak bij. Want ja, je kunt moeilijk een gesprek forceren toch? En je weet ook niet goed hoe je dit soort gesprekken op een andere manier op gang kan brengen. Toch blijft er een vervelend gevoel hangen. Je wil namelijk juist die verbinding met jouw kind omdat je oneindig veel liefde voor hem of haar voelt. Daarnaast wil je jouw kind ook het gevoel geven dat hij of zij helemaal goed is zoals hij of zij is. Maar hoe breng je dit op een liefdevolle manier over?

Niet praten is geen optie

Hierdoor bestaat namelijk de kans dat er steeds minder met elkaar wordt gedeeld en minder interesse in elkaar wordt getoond. Met als gevolg: weinig begrip voor elkaar, opgekropte emoties en relaties die op de oppervlakte blijven hangen. Lees: minder verbinding en liefde binnen het gezin.

Gratis Daily Bliss Checklist

Samen op persoonlijke ontdekkingsreis!

Creëer vandaag al meer kwalitatieve verbinding in de gesprekken met jouw kind, en laat je verrassen door de antwoorden. Met deze checklist sta je op een laagdrempelige manier dagelijks stil bij elkaar en bij de dag. En wees niet bang, het kost geen extra tijd. Alle checks kunnen namelijk verwerkt worden in jullie dagelijkse routines. Download de Daily Bliss Checklist hier gratis en je ontvang ‘m binnen een paar minuten in je mailbox. Veel plezier!

Winkelwagen