Over ons

Founders the bliss project

Door de afgelopen zes jaar veel ervaringen op te doen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is bij ons een enorme passie ontstaan. We raakten niet uitgepraat over de waardevolle dingen die we hebben geleerd als twintigers en de betere keuzes die we daardoor nu maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld allebei een juridische achtergrond, maar hebben gekozen voor werk dat beter aansluit bij onze interesses en passies. Naast het ondernemerschap is Louise werkzaam als accountmanager bij Nidos (Jeugdbescherming voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen), en werkt Manouk als projectmanager en adviseur Leren & Ontwikkelen bij Frisse Blikken.

Dat maakte ook dat we onszelf afvroegen: waarom leren wij dit nu pas?

In onze ogen is er op dit moment op de basisschool nog te weinig aandacht voor de persoonlijke, emotionele en mentale ontwikkeling van kinderen. Thema’s als: wie ben ik, een positief zelfbeeld, een groeimindset, omgaan met emoties, omgaan met tegenslag en het creëren van veiligheid en vertrouwen.

Het is zo waardevol als kinderen op jongere leeftijd al leren om die betere connectie met zichzelf te ontwikkelen en met de wereld om hen heen.

The bliss project
Kaartenset Bliss Kids

Bliss Kids was born

Alle inzichten die ons in de afgelopen jaren hebben geholpen op persoonlijk, emotioneel en mentaal gebied, hebben we gebundeld in de kaartenset Bliss Kids. Dat hebben we ontwikkeld in samenwerking met experts, zoals kinderpsychologen en basisschooldocenten. Op een kindvriendelijke, toegankelijke en speelse manier kun je samen met jouw kind met deze belangrijke levensthema’s aan de slag.

opgehaald met onze crowdfunding
0 +

Om Bliss Kids tot leven te brengen, zijn we in mei 2021 een crowdfunding gestart. In de video hiernaast vertellen we je er alles over. Ons doelbedrag was € 12.500. Door maar liefst 322 donateurs hebben we € 13.520 opgehaald. Ruimschoots boven ons doelbedrag. Daarmee heeft Aniek Bartels (illustrator) een waar kunstwerk kunnen maken van Bliss Kids en hebben we een eerste oplage kunnen laten drukken. Check gauw onze webshop voor het eindresultaat!

Wij willen kinderen laten groeien en bloeien

Winkelwagen