Over ons

Founders the bliss project

Juristen in de dop

Na beiden een bachelor en master rechten te hebben afgerond, stonden we een aantal jaar geleden aan het begin van onze carrière. Die volgende fase van ons leven startte voor ons niet als jonge enthousiaste honden die zin hadden om een mooie bijdrage te leveren in de juridische wereld. Er ontstond eerder een soort onbevredigd en onrustig gevoel. We kwamen er op dat moment namelijk achter dat we al jaren iets deden wat totaal niet bij ons paste. Tegelijkertijd zette het ons ook aan het denken: hoe kon het dat we zo lang iets deden waar wij zelf niet blij van werden? En wat past dan wel?

Persoonlijk groeiproces

Om daarachter te komen, hebben wij allebei een management traineeship gevolgd waarbij persoonlijke ontwikkeling volop in de schijnwerpers stond. We kregen maandelijks trainingen en coaching om onszelf beter te leren kennen en keuzes te leren maken vanuit ons hart. Al die waardevolle informatie en dat groeiende bewustzijn zette ons wederom aan het denken: waarom leren wij dit nu pas? Het is zo waardevol als kinderen op jongere leeftijd al leren weerbaar en zichzelf te zijn, en vrij te leven van verwachtingen. De vraag die ons sindsdien blijft fascineren, is:

Hoe kunnen we kinderen leren om dichtbij zichzelf te blijven en te doen waar ze gelukkig van worden?

The bliss project
Kaartenset Bliss Kids

Bliss Kids was born

Alle inzichten die ons in de afgelopen jaren hebben geholpen op persoonlijk, emotioneel en mentaal gebied, hebben we gebundeld in de kaartenset Bliss Kids. Dat hebben we ontwikkeld in samenwerking met experts, zoals kinderpsychologen en basisschooldocenten. Op een kindvriendelijke, toegankelijke en speelse manier kun je samen met jouw kind met deze belangrijke levensthema’s aan de slag.

0 +
opgehaald met onze crowdfunding

Om Bliss Kids tot leven te brengen, zijn we in mei 2021 een crowdfunding gestart. In de video hiernaast vertellen we je er alles over. Ons doelbedrag was € 12.500. Door maar liefst 322 donateurs hebben we € 13.520 opgehaald. Ruimschoots boven ons doelbedrag. Daarmee heeft Aniek Bartels (illustrator) een waar kunstwerk kunnen maken van Bliss Kids en hebben we een eerste oplage kunnen laten drukken. Check gauw onze webshop voor het eindresultaat!

Wij willen kinderen laten groeien en bloeien

Winkelwagen